Hotel Krone -mărturisire sinceră, edificiu zămislit cu pricepere şi dăruire, aminteşte simbolic şi primordial, bazele unei culturi şi civilizaţii citadine nobile.

-A +A

Blog

Muzeul Judetean Bistrita-Nasaud-must visit exceptional

Odata cu toamna a sosit momentul ca iubitorii de cunoastere sa-si largeasca orizonturile prin popasuri culturale menite sa le imbogateasca universul spiritual si sa le impace nevoia de descoperire si filtrare a valorilor si frumusetii. Comorile vremurilor pot fi accesate si sunt adapostite cu mare grija sub aripile Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, care invita vizitatorii intr-o lume fascinanta, incarcata de istorie, cultura, arta si traditii.

Colibita-tabloul vivant al destinatiei de vis

Zona fascinanta de legenda din judetul Bistrita-Nasaud, situata la doar 50 km de orasul Bistrita, Colibita este mica statiune idilica intens vizitata de turisti pentru vacante si sejururi, cu o poveste de propulsare a turismului in zona ce a inceput inca de la finele sec. al XIX-lea. La acea vreme, datorita proprietatilor curative ale aerului de aici, faptul ca o tanara s-a vindecat de tuberculoza a facut valva si a dus la amenajarea regiunii ca si statiune balneo-climaterica.

Bistrita serbeaza Nunta Zamfirei cu oaspeti din intreaga lume

Dragi calatori, la Bistrita este in toi anotimpul marilor festivitati care afirma esenta locului. Este momentul propice pentru a petrece patru zile in voie buna, astamparandu-va dorul de joc si benchetuind alaturi de invitati de seama din folclorul mondial. Orasul Bistrita are marea onoare sa gazduiasca cel mai mare festival de folclor din tara si unul din cele mai importante pe plan international. Iubitorii de traditii, indragostiti pur si simplu de frumusete, au ocazia in fiecare an sa traiasca entuziasmul unui vis implinit la Bistrita.

Pagini

Hotel Krone

Str. Grănicerilor, Nr. 5, Cod 420095 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud

Tel / Fax: 0040-263.230.073
Tel. mobil: 0040-755.020.257

Puteţi face rezervări online la: rezervare@hotelkrone.ro sau booking@hotelkrone.ro